Vuodatuksesta kopioidut kommentit ja vastaukset (osa 4)

Xaldin kirjoitti 30.1.2010
Oli kiva osa seuraava Iloliemeen. Aamusta tuli ihan kivan näkönen mutta pidin enemmän taapero Aamusta.

Vastaus: Okei, mäkin pidin Aamusta taaperona enemmän, mutta on hän lapsenakin ihan kiva :)

Pipesa kirjoitti 30.1.2010
Kiva osa! :DD
Aamustahan tuli todella nätti ♥3 Toivottavasti Johannes lämpenee tytölle sitten vanhempana ja toisin päin :)
Aurora raskaana? 8D JeiJ,lisää lapsosia Suneille!
Se Pilvilinnojen asunnon 'lillumisjuttu' kuulostaa mielenkiintoiselta,odotan sen näkemistä sitten taloesittelyssä.
Kiva,että Merithaimenet tulevat toimeen Sunien kanssa,lisää naapuri juttuja : DD En keksi muuta kommentoitavaa,odottelen seuraavaa osaa!
PS. Näistä mun hymiöistä ei meinaa tulla loppua x)

Vastaus: Toivotaan, että Johannes alkaa pitää Aamusta. :) Mullakin jää joskus hymiöt päälle! :D

LolPop kirjoitti 31.1.2010
Ei hemmetti >.< Miten kukaan voi... AArGHH

Vastaus: Öö.. ok?

Mawa kirjoitti 3.2.2010
Luin äsken kaikki ilmestyneet osat, ja täytyy sanoa että aivan ihana rkc. :) Tykkään tästä fantasianykyaika teemasta, se tekee tästä jotenki niin persoonallisen. Ja noi perheetkin on ihan mahtavia, varsinkin Paholaisten perhe. :D
Oikeestaan ainoo juttu mikä vähän häiritsee, on kirjotusvirheet ja se, että noi lauseet on välillä vähän tökkiviä. Ymmärrän kyl et näissä osissa on paljon kirjotettavaa eikä kaikkia virheitä huomaa, mut mun silmiä vaan häiritsee kaikki pienimmätki virheet. (:
Mut mut jään odotteleen seuraavaa osaa. :)

Vastaus: Hih! Kivaa saada taas uusi lukija! :) Ja kiva, että pidät tuosta fantasianykyaika teemasta :) Yritän tästä lähtien tarkistaa kirjoitus virheet, mutta kuten sanoit, eihän kaikkia virheitä aina huomaa, enkä ole mikään kympin oppilas äikässä. :D Ysin vaan..xD

Ixu kirjoitti 3.2.2010
Suninen perhe on ihan erilainen kuin tuo edellinen:) Paljon valoisampi jne. Aamu varsinkin on tosi nättiXD Mistä muuten tuo poreallas (joku sellainen) juttu on ladattu?

Vastaus: Joo, Sunien perhe todellakin eroaa Jääpuikoista :D Ja kiva että pidät Aamusta :) Tuo poreallas on ladattu simsin parisista, koitan ettiä siihen suoran linkin joku päivä :)

hattara kirjoitti 4.2.2010
Linkitän mielelläni sinutkin:D Sinä oletkin näyttänyt jo lisänneen minut...
Tämä sinun rkc:si on ihanan erilainen. Poikkeaa täysin esim. minun omastani. Olet keksinyt ihanan erikoisen idean tähän tarinaan ja toivottavasti jaksat kirjoittaa tätä pitkään:D
Aloittelen seuraamaan tätä sinunkin omaa kunhan ehdin lueskella joilmestyneet osat. Perheet näyttävät ihanan erikoisilta henkilöesittelyä selaillessa;D

Vastaus: Kiva kun linkität. :) Juu, tosiaan, olen linksannut sinun satusi jo :D Joo, tämä on tosiaan erilainen rkc. En jaksanut alkaa hankkia keskiaikaista kamaa, mutta halusin silti kovasti aloittaa rkcn, ja sitten kehittelin vähän kaikkia omiani :D Ja suunnitteilla on jatkaa tätä toosi pitkälle! Toivottavasti kone kestää.. Ja kiva, jos jäät seuraamaan. :)

villakoira kirjoitti 9.2.2010
Ihana osa♥ En jaksa odottaa seuraavaa osaa : )

Mesinen kirjoitti 3.8.2011
Tähän asti päästy tällä hetkellä :D Vielä 27 osaa jäljellä että pääsen tuoreisiin julkaisuihin. Aamu on aivan ihana, tekisi mieli kurkistaa miltä aamu näyttää isompana ;)
Rakastan talojasi ja juuri Sunien kirkkaan keltaista ja iloista taloa, jossa on niin iloinen ilmapiiri!

Ei kommentteja: