Vuodatuksesta kopioidut kommentit ja vastaukset (osa 62)

Jade Essence kirjoitti 12.6.2014
Taikapölyläisten rakentama pieni tori oli kyllä kaunis ja siellä näytti jopa käyvän kiitettävän verran asiakkaita. Ehkä Noora voisi vahtia mehukojua aina silloin, kun muut esiintyvät jos tytöllä ei ole suurempaa hinkua muiden kanssa lavalle? Eri asia sitten, pitääkö Noora sitäkään hyvänä ideana.
Titanian ilmestyminen Aiméen kojulle vaikutti mielenkiintoiselta. Ehkä nämä kaksi naista löytävät jotakin yhteistä toisistaan?
Vai oli Johanna päättänyt ottaa bisnekset omiin käsiinsä :D Jonna ei ymmärrettävästi enää halua estellä tyttöä kun rahantarve on niin suuri kuin se on. Rähjäinen yhteisasunto oli jotenkin hellyyttävä. Miten pärjäät noin monen simin kanssa samaan aikaan?
Leukani tipahti pöydälle, kun huomasin kerivi Capulan harmaan takaraivon sairaalan johtajan pöydän takana. Apua, ja minä kun olin arvellut Jormalla olevan parhaat mahdollisuudet saada töitä Veronalasta...
Pidin Annan näkökulmasta. Tyttö on ymmärrettävästi hämmentynyt, kun kasvoi metsässä, sitten entinen koti lensi ilmaan, sitten seuraavassa paikassa katsotaan kieroon ja vielä odotetaan muistavan, millaista sitä ennen oli ollut. Mutta kasvanut neitokainen on kyllä kaunis, varmasti ilman meikkejäkin. Hyvä että tyttö sai Eetusta juttuseuraa.
Hups, Aamu, olisko kannattanut taikoa se kone vaikka jonnekin kauemmas metsään? Vakavuudestaan huolimatta tilanne sai hymyn huulilleni. Onneksi Aiméen voimat ovat vähemmästä räiskyvyydestään huolimatta vielä erittäin käyttökelpoisia. Vaikka nainen käyttäsikin siitä Eskon suuntaan. Ei tosin taitaisi olla tarpeen, Esko kun ei ole näköjään muuttunut yhtään mihinkään suuntaan :D
Kuhan yllätys oli kyllä kaunis näky että kaunis ele, vaikka Johanna tuskin ilahtui... Hieno ja moniulotteinen osa!
Lempikuviani:
http://i.imgur.com/aAVzdEw.png
http://i.imgur.com/iagAk9y.png
http://i.imgur.com/R91Y0fn.png
http://i.imgur.com/ZQ8Yjx2.png
P.S. Kolumni Garpissakin on (vihdoin ja viimein) uutta materiaa ;D

Vastaus: Oi, onhan taikapölyläisten pikku mökki kaunis ja omalla tavallaan kodikas. .-D Simejä on vähän liiaksikin. Meinaan tulla hulluksi, kun kaikilla pitää pelata yhtä aikaa! Haluaisin kaikkien asuvan jo omissa asunnoissaan, mutta koitan rauhoittaa itseäni ja pelata hiljalleen. .-) Taikapölyn simit elävät parissa erässä, sillä kaikki simit eivät mahdu samaan taloon edes sillä hackilla. .-D Muutatan aina välillä turhia ukkeleita pois ja kutsun tarvittavia tilalle asumaan. Kyllä minä sen puoleen pärjään. .-) Kasa on ainakin kärsivällinen ja taitava pelaaja. Sinulla on mielessä aina hienoja ratkaisuja pulmiin. .-> Varmasti ikävähkö tekeminen menee, jos tiedossa on vaihtoehtoista vielä kurjempaa puuhaa! Titania ja Aimée vaikuttavat pelottavan samanhenkisiltä, vaikka heidät on luotu täysin toisistaan riippumattomina. Sehän asian pelottavaksi tekeekin. .-D Kenties he vielä tapaavat uudestaan! Johanna ei ainakaan pelkää äitinsä auktoriteettiä. Hän kokee usein oman vaihtoehtonsa paremmaksi. .-D Jonnakin sentään hyväksyy lapsensa sivubisneksen rahan toivossa. Voi leukaparkaasi! .-D Jorma kyllä vaikuttaa työllistyvältä similtä, mutten halunnut päästää häntäkään liian helpolla. .-D Alkuperäinen suunnitelmani oli, että hän olisi päässyt sairaalaan töihin, mutta asiat alkoivat liikkua tätä tulosta kohti. Kreivi on kyllä kiero! Kyllä, sinä selitit Annan hämmennyksen varmaan paremmin, mihin minä itse olisin pystynyt. .-D Totta joka sana. Eihän tuollaisissa muutoksissa pysy mukana. .-( Annan näkökulmakohta oli tosiaan kiva. Täytyy koittaa tulevaisuudessa saada muidenkin simien näkökulmia joukkoon. .-D Hauskaa, että vakava rahaväärennys sotku sai sinut hymyilemään! .-) Olisi tosiaan kantsinut taikoa kone johonkin pusikkoon, ei käynyt minun eikä Aamun mielessä. .--D Onneksi Aimée pelastaa! Hauskaa että laitoit naurunaaman Eskon muuttumattomuus -toteamuksen perään. .-D Esko on mahtava! Kyllä, Kuha jaksaa nähdä vaivaa Johannan eteen, vaikka nainen itse ehkä toivoisi saavansa huomiota vähemmän. Mukavaa että laitoit suosikkikuviasi kommentin loppuun. .-) Muutenkin kommenttejasi on aina ilo lukea. Usein olen kokenut, että teen tarinoita vain omaksi ilokseni, mutta sinun kommenteistasi saa ihan oikeasti puhtia jatkamiseen. .-) Kiitos hurjasti tästä upeasta kommentista! .-)


CristalCrystal kirjoitti 13.6.2014
Jee, uusi osa. 😊
Toivottavasti Taikapölyläiset saisivat rahaa parempaan/uuteen asuntoon. Mutta onneksi rahat riittivät opintoihin.
Juuri kun Jorma olisi varmasti saanut töitä... Kreivi Capula... 😒 Ihme pakkomielle Jasminasta.
Ihana, kaunis Anna. 😇 On se varmaan ollut aikamoinen muutos, kun oli tottunut elämään metsässä ja yhtäkkiä pitäisi sopeutua Veronalaan.
Ääh, Aamu... Onneksi naiset pääsivät Aimeen avulla pois. Mutta mitenkäs poliisi sattui sopivasti paikalle? O.O
Esko... No comments.
Hmm, mitenkäs Johanna muistuttaa luonteeltaan (tai tavoiltaan) Virvaa? En lukenut kaikkia osia, mutta hieman kiero nainen.
Hyvä, romanttinen yllätys Kuhalta, ei vaan Johanna tainnut arvostaa sitä. :(
Jatkoa odotellessa! ;)
-CristalCrystal

Vastaus: Taikapölyläisten elosta (ja minun pelaamisestani) tulisi kyllä helpompaa, jos perheet alkaisivat saada omia taloja, mutta sentään porukka sai katon päänsä päälle, ja nuorison koulukustannukset saatiin hoidettua. .-) Jormalla olisi tosiaan ollut paljon annettavaa sairaalalle, mutta Kreivi jaksaa kieroilla ja vaatia Jasminaa itselleen. .-P Annan elämään on kyllä mahtunut monia muutoksia, kun hän muutti metsän keskeltä suureen yhteistaloon tuntemattomien simien luokse, joten ei mikään ihme jos tyttö on vähän pyörällä päästään. Aiméella oli onneksi omat keinonsa ja naiset pääsivät vapauteen ilman sen suurempia ongelmia. ,-) Rahanväärennysmasiina houkuttelee toisinaan poliisin tontille nipottamaan sen käytöstä, mutta tällä kertaa tosin jouduin kutsumaan poliisin itse paikalle, kun mies ei ilmaantunut vaikka Aamu oli veivannut väärennösrahaa jo useamman simtunnin. .-D Eskon tekoja tai mietteitä kuvaamaan ei aina löydy sanoja, ihme mies. .-D Kappas, en olekaan itse tiedostanut, että Johanna on aika Virvamainen pyörittäessään Merithaimenten kumpaakin veljestä samaan aikaan! Hänellä on kuitenkin tähän syynsä, sillä aikoinaan Johannan ja Kuhan vanhemmat päättivät lastensa avioliitosta Taikapölyn perinteiden mukaisesti, vaikka Johanna ja Ahven olivat rakastuneita toisiinsa. Johanna kuitenkin ajatteli, että sitten kun hän saisi äitinsä voimat olisi hänellä oikeus jättää Kuha ja seurustella julkisesti Ahvenen kanssa. Eihän kahden miehen yhtäaikainen pöyritys silti ole reilua ketään kohtaan, mutta Johanna näkee tämän oikeutetuksi. Kurjaa tosiaan, ettei Johanna ole suhteessa yhtä tosissaan mukana kuin Kuha. .-/ Kiitos kommentoimisesta!


Aijca kirjoitti 13.6.2014
Voi juku, kun Taikapölyläiset osaavatkin säätää! Hauskaa!
Oli hauska lukea heidän myyntikoju-meiningistä, sillä itsehän olen nyt kykkinyt myyntihommissa viime viikot. Taikapölyläisillä tuntui kuitenkin olevan paljon hauskempaa ja rahaakin tulevan enemmän kuin mulla.. noh.
Titania Unelmala tosiaan muistuttaa perheineen aika paljon taikapölyläisiä. Siis jos ottaa huomioon noi naamamaskit yms. Toivottavasti porukka saisi hyväksyntää Unelmalan perheen suunnalta. Capuloilta sitä ei ainakaan tunnu heruvan, kun ei kerran Jormakaan osaavana työntekijänä saanut paikkaa sairaalasta. Nolo juttu =(
Rahanväärennös kommellukset olivat hauskaa luettavaa, vaikkakaan väärentäjäpoppoo tuskin oli putkaan jouduttuaan samaa mieltä. Onneksi he pääsivät sieltäkin pois Aimeen ovelin konstein =D
Kiva osa jälleen, jään odottelemaan jatkoa =)

Vastaus: Ihanaa, kun toiset harmittelevat osassa käyneitä kurjempia tapahtumia, ja sinä toteat simien säädöt hauskaksi. .-D Sinä tunnut usein löytävän tarinoistani omaan arkeesi liittyviä kohtia, ja varmaankin se luo omanlaistaan yhteenkuuluvuuden tunnetta tarinaan. .-D Itsekin tykkäsin taikapölyläisten markkinatontista ja siellä pelaamisesta, sillä olen yhää Kauppa aukin lumoissa. .-D Totta, Unelmalan erikoisempi väki naamamaskeineen voikin olla suopeampi taikapölyläisiä kohtaan, ja eräs suunnitelma minulla onkin jo tämän valmispeheen varalle. ,-) Capuloiden suhtautuminen uusiin tulokkaisiin ei kyllä ole mikään myönteisin, ja tosiaan säälittävää Kreiviltä jättää osaava Jorma palkkaamatta sairaalaan. .-/ Hauskaa että rahanväärennyskohta toi sinulle iloa vaikka putkassa istuvat simit olivat tosiaan varmaankin eri mieltä asiasta. .--D Aiméen avulla kaikki päättyi onneksi hyvin. .-> Kiitokset kommentoimisesta!


krize^_^ kirjoitti 19.7.2014
Oi rakastan taikapölyjä! :O <3<3<3<3<3<3 (terveisin entinen piilolukia :) ) ja voisitko linkittää Rkc angel fallssin? Linkitän sinut luonnollisesti :) ps. innoitit minut tekemään sen taikapölyjen ansiosta ;)

Vastaus: Onpa mukava kuulla että pidät Taikapölystä. .-) Vielä hienompaa (minun kannaltani) on, että minun kirjoitukseni ovat osasyy siihen, että sinäkin olet päättänyt aloittaa RKC:n! Aion varmasti tulla lukijaksesi, kunhan vain kerkiän. .-) Linkitys tapahtui. Kiitos kommentista!

Ei kommentteja: